E-Payroll:
u de ondernemer, wij de werkgever

BedrijfsREPORTAGE | VERN Magazine Maart 2019

E-Payroll:
u de ondernemer, wij de werkgever

Als werkgever heeft u veel verplichtingen en loopt u risico’s. Zou het niet prettig zijn om het juridisch werkgeverschap uit handen te geven? Geen arbeidsrechtelijke risico’s en geen personeelsadministratie zoals het opstellen van arbeidsovereenkomsten, salaris betalingen, ziekte- en herstel­meldingen, enzovoorts. E-Payroll uit het Westlandse Poeldijk is specialist op het gebied van payrolling in de transportsector. Als opdrachtgever betaalt u slechts de werkelijk gewerkte uren tegen een vooraf afgesproken uurtarief.

Flexibel en zonder risico’s
Net als in veel andere sectoren, wordt in de transportsector de laatste jaren veel gewerkt met flexibele arbeidscontracten. “E-Payroll biedt fl exibiliteit voor het eenvoudig op- en afschalen van personeel”, vertelt Gert van der Sar, directeur van E-Payroll. “Bijvoorbeeld voor vervoer van seizoensgebonden producten. Maar ook bij het verlengen van de proeftijd van een medewerker. De wettelijke proeftijd van een maand is vaak te kort om te beoordelen of de medewerker binnen de organisatie past. Payrolling biedt de mogelijkheid om te werken met flexi­bele contracten. E-Payroll biedt 5,5 jaar flexibiliteit alvorens sprake is van een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.”

E-Payroll werkt met een scherpe kostprijs zonder daarmee concessies te doen in de kwaliteit. Zo blijft E-Payroll binnen de kaders van de wet- en regel­geving en streven wij ernaar een goede en betrouw­bare werkgever te zijn voor onze medewerkers én voor u als onze klant!

Tien jaar ervaring
Payrolling in het transport is aan strenge regels onder­hevig. U kunt alleen gebruikmaken van deze diensten als het payrollbedrijf gecertifi ceerd is en in het bezit is van een transportbeschikking. Met tien jaar ervaring en alle benodigde certificaten mag E-Payroll zich dé payrollspecialist voor de transportsector noemen. Niet voor niets won het bedrijf eerder de NBBU-FlexKennisAward.
Gert: “De cao Beroepsgoederenvervoer kennen wij als onze broekzak. Klanten en payroll werknemers roemen onze kwaliteit en reactiesnelheid. En, heel belangrijk, wij werken niet met standaard pakketten. Elke klant is anders en voor ieder van hen bieden wij maatwerk. We nemen alle zorgen omtrent het werkgeverschap uit handen waardoor de klant zich volledig kan focussen op zijn/haar corebusiness.”

Hoe zit het dan met uw werknemers?
E-Payroll is de werkgever, dit betekent dat E-Payroll uw personeelsadministratie en risico’s uit handen neemt. De werknemers ontvangen van E-Payroll een arbeids­overeenkomst, salaris en de digitale salarisspecificaties die zij op elk moment kunnen raadplegen via een persoonlijke omgeving op onze website.

Zo kunnen de werknemers rekenen op een professionele werkgever die alle ins en outs op het gebied van personeel en organisatie kent. Daarmee werken zij zonder zorgen, u zonder risico’s en zorgt E-Payroll voor alle CAO-regelingen en stipte salarisbetalingen.

Veel gerenommeerde klanten, zoals Cargoboss, H.Z. Logistics, Lievaart, Wematrans en Gam Bakker Transport gingen u voor en maken tevreden gebruik van de diensten van E-Payroll.

ABC Westland 145
2685 DB Poeldijk
T (0174) 82 02 32
info@e-payroll.nl
www.e-payroll.nl

Elke klant is anders en voor ieder van
hen bieden wij maatwerk!

© VERN Magazine