Euro6trucks.eu
partner voor leasing en koop van jonge vrachtwagens
mét garantie

BedrijfsREPORTAGE | VERN Magazine September 2019

Euro6trucks.eu
partner voor leasing en koop van jonge vrachtwagens mét garantie

Precies honderd jaar geleden startte meneer Kleijn zijn
bedrijf in het kleine Asperen. Een eeuw later wordt de eigen rijder in de Benelux via Euro6trucks.eu nog steeds bediend bij Kleyn Trucks, centraal gelegen in Vuren aan de A15.
Kleyn Trucks verkoopt snel en scherp naar exportlanden, Euro6trucks.eu is het onderdeel wat zich richt op full service.

“Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat klanten zoeken”, vertelt Anton van Pelt, die bij Euro6trucks.eu verantwoordelijk is voor de Nederlandse marktbewerking. “Nederland heeft steeds meer wensen ten aanzien van gebruikte bedrijfsvoertuigen. Een jonggebruikte vracht­wagen van Euro6trucks.eu kan uit voorraad geleverd worden. Als deze persoonlijk moet worden opgebouwd kan deze naar wens gecustomized worden. Als deze niet bevalt, kan deze als unieke geste van het grote Kleyn omgeruild worden. Onze klanttevredenheid is een 9.2. We krijgen teruggekoppeld dat dit komt door onze flexibiliteit en vakkennis. Laat de klant spreken en wij luisteren.”

In de ogen kijken
Van Pelt vervolgt: “Doordat er voor export ook in grote aantallen wordt ingekocht, is de keus altijd groot en de prijs altijd scherp. Via Euro6trucks.eu mét standaard garantie en naar keus soepele of scherpe leasevoorwaarden.” De mogelijkheid tot inruil of overname van een wagenpark bestaat altijd. “Om de kwaliteit te waarborgen, wordt bij voorkeur een afspraak gemaakt met aanwezigheid van een ervaren inkoper. Zo kunnen we elkaar nog echt in de ogen kijken bij het zakendoen.
Hoewel het complete assortiment van Euro6trucks.eu op de website te vinden is, ontvangen we ook graag een zoekopdracht. Dan komt een gevonden voertuig niet eens online te staan, waardoor het echt vers bij de bron vandaan komt.”

Technische controle
Elk voertuig dat bij Euro6trucks.eu binnenkomt, krijgt een technische controle onder toezicht van TÜV Nord. Van Pelt: “Aan de hand van deze resultaten bepalen wij de verkoopprijs. De volledige informatie uit het testrapport is bij elke wagen in te zien. Klanten weten dus precies wat zij kopen. Samenvattend kunnen we zeggen dat zowel voor een scherpe als een servicegerichte deal Euro6trucks.eu graag in persoonlijk contact komt met eigen rijders.”

www.euro6trucks.eu

© VERN Magazine