Verhaar Nieuwkoop bv wordt
Verhaar trailerverhuur bv

BedrijfsREPORTAGE | VERN Magazine Juni 2019

Verhaar Nieuwkoop bv wordt
Verhaar trailerverhuur bv

Verhaar transport bv is bekend van de kieper- en bulktransporten. Het bedrijf is ruim 75 jaar jong. Naast transport heeft Verhaar Nieuwkoop bv, zo heet het bedrijf officieel, in 2006 een trailerverhuurbedrijf opgericht.

“Omdat wij geen leuke naam konden bedenken voor dit bedrijf, wij wisten niks, hebben wij het NiCx trailerverhuur bv genoemd. NiCx spreek je uit als niks”, vertelt Hanno Verhaar. “De laatste jaren hebben wij onze transportactiviteiten afgebouwd en gaan wij Verhaar Nieuwkoop bv en NiCx trailerverhuur bv samenvoegen tot één bedrijf. Dit bedrijf krijgt de naam Verhaar trailerverhuur bv.


Goed onderhouden
Verhaar trailerverhuur bv verhuurt en verkoopt hoofdzakelijk bulkopleggers, kiepers en sluiskiepers. Verhaar: “De opleggers kan men kiepen met behulp van de pto op de truck of met de 24 volt kiepunit onder de oplegger. De meest hydrauliekaansluitingen hebben wij in huis om zo een goede aansluiting tussen de truck en oplegger te kunnen realiseren.” Verhaar trailerverhuur bv onderhoudt zijn eigen trailerverhuurvloot en zorgt dat alles technisch goed onderhouden is. “Dit heeft tot resultaat dat de opleggers die verkocht worden goed onderhouden zijn en ook niet lang stil hebben gestaan. Ook helpen wij naar het zoeken van technische oplossingen. In februari hebben wij een kiepoplegger aangepast. Onze klant had alleen een walking floor-aansluiting op de truck en door het plaatsen van een speciaal kiepventiel op het chassis van de oplegger hebben wij dit probleem kunnen verhelpen. Op onze website kan men hierover meer informatie vinden.”


Verhaal-stijl
Verhaar gaat verder: “Door onze jaren ervaring kunnen wij onze klanten goed begeleiden en ondersteunen met het gehuurde materiaal. Tegen een vergoeding kunnen wij ook de trailer ophalen en bezorgen bij de klant met een van onze eigen trucks in de Verhaar-stijl. Naast de verhuur en verkoop van opleggers ondersteunen en begeleiden wij, tegen een vergoeding, ook eigen rijders op het gebied van administratie en eventueel materiaal.”

In de cloud
“Door onze ruime ervaring en kennis op het gebied van transport kunnen wij ondernemers ondersteunen. Bijvoorbeeld met administratie in de cloud: overal waar de klant is kan hij inloggen en de administratie inzien en erin werken. Verhaar trailerverhuur bv groeit hard. Klanten waarderen ons om de kennis en ervaring die wij in huis hebben en het gemak waarmee wij met elkaar in gesprek gaan. Verhaar trailerverhuur bv gaat voluit de toekomst in. Op onze website www.verhaartransportverhuur.nl kan iedereen die dat leuk vindt onze geschiedenis nalezen. Op dit moment werken we aan een jubileumboek voor ons 80-jarig bestaan. Daarvoor zijn we nog op zoek naar foto’s en leuke anekdotes!”

www.bulktrailerverhuur.nl

© VERN Magazine