MAN Trucks Nederland

De MAN TGX EfficientLine 3 levert tot 20% brandstofbesparing vergeleken met de Euro5 truck.

Mobiliteitsoplossingen? Wij zijn uw MAN.
Als het om mobiliteitsoplossingen en uitstekende service gaat zijn wij uw MAN. Voor elke (weg)vervoersvraag heeft MAN Truck & Bus een passend antwoord in huis. Wij leveren vrachtwagens voor langeafstands- en distributieverkeer en zijn marktleider in trucks voor bouw- en tractieverkeer. Uiteraard voldoen al onze modellen aan de Euro6-norm en staat duurzaamheid hoog in het vaandel.

Efficiënt, duurzaam en lage TCO.
Hoe breed ons aanbod ook is, een ding hebben alle voertuigen gemeen: de merkwaarden van MAN. Die treft u in al onze trucks en bussen aan. MAN Truck & Bus AG in Duitsland maakt (sinds 1758) uitsluitend producten die efficiënt zijn, afnemers en gebruikers enthousiast maken en naadloos aansluiten bij de wensen van de klant. Door de nadruk te leggen op efficiëntie zijn de voertuigen van MAN betrouwbaar, duurzaam, maximaal inzetbaar en hebben ze stuk voor stuk een lage total cost of ownership (TCO).

Meest betrouwbare truckmerk.
Dat MAN erin slaagt zijn merkwaarden succesvol te verwerken in zijn producten blijkt wel uit de betrouwbaarheidstests van de TÜV. Vanaf 2012 komt MAN in de rapporten van deze Duitse test- en keuringsinstantie naar voren als het meest betrouwbare truckmerk met het minste aantal storingen. Wij begrijpen dat elke minuut dat een truck in de werkplaats staat er een te veel is. Ondernemers die voor MAN kiezen kunnen daarom rekenen op een maximale uptime van hun trucks.

Uitgebreid servicenetwerk.
De schone techniek, het lage gewicht van onze trucks en de aantoonbaar gunstige gebruikskosten hebben al veel ondernemers overtuigd. Volgt u hun voorbeeld? MAN Truck & Bus heeft een uitgebreid servicenetwerk. Met in totaal 33 service vestigingen verdeeld over heel Nederland is er altijd een servicepunt in de buurt.

Bezoekadres:
MAN Truck & Bus b.v.
Zuiderinslag 14
3833 BP Leusden
T 033 285 21 00
I www.truck.man.eu

Postadres:
MAN Truck & Bus b.v.
Postbus 72
3800 HD Amersfoort

Aangeleverde artikelen

Volg je verstand

Kies voor nóg meer power en nóg lagere TCO

lees verder