Over Thermo King Transportkoeling

Uw business is onze uitdaging. Of het nu gaat om vraagstukken op het gebied van milieu, geluid of voedselveiligheid: Thermo King Transportkoeling heeft alle kennis en expertise in huis om uw logistieke proces en koudeketen te optimaliseren. Met oplossingen op het gebied van nationaal en internationaal transport, Pharma, Retail en Intermodaal transport is Thermo King Transportkoeling uw partner op het gebied van geconditioneerd transport. 

Thermo King en Frigoblock
One company, two flavours! Thermo King en Frigoblock staan samen garant voor een compleet portfolio producten en diensten. Onze nieuwste ontwikkeling is de SLXi Hybrid. Deze hybride technologie maakt het mogelijk om de dieselmotor van de koelunit tijdens leveringen – in dichtstedelijke- of winkelgebieden - uit te zetten voor minimale impact op de omgeving. De dieselmotor kan op elk gewenst moment opnieuw worden gestart en zorgt ervoor dat de unit steeds zijn volledige autonomie kan behouden.

Service
Waar u ook gaat; u kunt vertrouwen op het grootste, wereldwijde serviceapparaat met uitsluitend gecertificeerde technici. Wij staan 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar. Met 10 eigen servicepunten en de mogelijkheid van service op locatie zijn wij altijd en overal bij u in de buurt.
Wij zijn gevestigd in Aalsmeer, Apeldoorn, Best, Heerenveen, Hoorn, Maasdijk, Oldenzaal, Roosendaal, Rotterdam en Venlo. 

Code 95
Onze cursus "Chauffeur geconditioneerd vervoer & digitale tachograaf" is geaccrediteerd bij het CCV en telt mee voor 7 uren Code95. U kunt zich inschrijven op geplande trainingssessies of een volledige groep van uw bedrijf in één keer trainen op een door u gewenste locatie.

Fanshop
Voor de echte Thermo King fan is er www.thermokingshop.nl. Hier vind je unieke Thermo King artikelen speciaal geselecteerd en gefabriceerd voor jou! En natuurlijk kun je net als bij onze producten en service vertrouwen op de beste kwaliteit.

Bezoek ons online
Voor meer informatie: www.thermoking.nl
Interesse in onze Code95 cursus? www.thermoking.nl/code-95
Fan van Thermo King? www.thermokingshop.nl

Servicevestigingen
Voor een overzicht van onze servicelocaties, klik hier.

Aangeleverde artikelen